Saltar al contenido
Portada » Noticies » Comunicat oficial: Acord de fusió

Comunicat oficial: Acord de fusió

Benvolgudes famílies,


Satisfets per haver pogut completar una temporada sense un impacte significatiu de la pandèmia – o, com a mínim, estem a punt d’aconseguir-ho – ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos una novetat prou significativa en la nostra entitat de cara a la temporada vinent.


Ens plau informar-vos que el nostre club ha arribat a un acord amb el C.F.S Jordi Sánchez per la unificació de tots dos clubs en una única entitat. És ja un acord en ferm, aprovat per les respectives Juntes Directives, i que ara inicia la part més formal i, sobretot, la vesant pràctica d’integració de les dues estructures. La nova estructura mantindrà la denominació de Badalona Futsal Iris.

Ha estat una decisió fruit d’un llarg procés de reflexió, tot valorant les sinergies que es generen pel fet de tirar-ho endavant i també l’evident increment de complexitat en la gestió. I al llarg del procés, sempre, la idea de poder oferir a jugadors i jugadores, equips tècnics i resta de la base social les millors condicions per la pràctica de l’esport.

El creixement en la dimensió d’una entitat es pot donar de manera orgànica – amb increments puntuals cada temporada fent pujar jugadors i jugadores des de categories inferiors o incorporant-los a equips incomplerts– o bé via aquest tipus de processos. Aquesta notícia que ara us fem saber ens consolida com el club referent en el futbol sala a Badalona i un dels clubs amb més equips i categories de tot Catalunya.

El canvi que de ben segur podreu veure de manera incipient en les properes setmanes – i ja consolidat en arrencar la nova temporada – no serà només d’un increment d’equips i volum de persones vinculades a l’entitat… sinó també en qüestions metodològiques, de gestió i de seguiment del dia a dia d’equips i participants. Insistim, a sobre la taula sempre la millora en qualitat, més enllà de en quantitat.

Un comunicat com aquest no podrà, segurament, donar resposta a totes les qüestions que possiblement us fareu… restem a la vostra disposició per mirar de donar aquestes respostes amb la màxima transparència i, també, recollir idees i recomanacions que de ben segur ens poden enriquir.

Tot aquest procés només serà exitós amb la vostra col·laboració des de la posició on us trobeu – pares i mares, jugadors i jugadores, equips tècnics, … -; seran dies de molta feina tècnica, logística i administrativa, d’alguna possible descoordinació i, segur, d’alguna petició de paciència des de l’entitat, gràcies per endavant per la vostra disponibilitat i predisposició.

És un objectiu clar de l’equip de coordinació del club la continuïtat de plantilles i participants… i és, en qualsevol cas, irrenunciable la voluntat de no deixar ningú fora d’aquest nou projecte. Comptem, doncs, amb tots i totes per aquesta propera temporada – i no dubteu a convidar d’altres a incorporar-se! -.

Tot esperant de vosaltres la mateixa il·lusió que la d’aquesta Junta pels moments que viu el nostre club, atentament,

Junta Directiva
Badalona Futsal Iris A.E.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *